23 marca 2012
Nowe miejsca pracy dla mieszkańców powiatu

W ziązku z planowynym otwarciem w maju 2012, Hotel NARVIL Conference & Spa ogłasza rekrutację.

Poszukiwane są osoby na następujące stanowiska:

Recepcjonista / Recepcjonistka

• minimum roczne doświadczenie w pracy w recepcji hotelowej
• dobra znajomość j. angielskiego – warunek konieczny (znajomość drugiego języka obcego będzie dodatkowym atutem)
• wykształcenie min. średnie - wykształcenie hotelarskie mile widziane 
• znajomość standardów obsługi klienta
• umiejętność pracy w zespole,
• bardzo dobra organizacja pracy
• nienaganna prezencja i wysoka kultura osobista
• zdolność do pracy w warunkach podwyższonego stresu
• gotowości do podjęcia pracy w systemie zmianowym
• dokładność i sumienność
• uczciwość i rzetelność
• dynamizm
• znajomośc programu hotelowego Fidelio będzie dodatkowym atutem

Portier

• wykształcenie minimum średnie
• znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym
• umiejętność i chęć wykonywania pracy o charakterze usługowym
• łatwość nawiązywania kontaktów
• wysoka kultura osobista
• gotowości do podjęcia pracy w systemie zmianowym
• dobra organizacja pracy

Concierge

• wykształcenie minimum średnie (mile widziane kierunkowe z zakresu turystyki i hotelarstwa)
• bardzo dobra znajomość języka angielskiego
• łatwość nawiązywania kontaktów
• wysoka kultura osobista
• bardzo dobra organizacja pracy
• dyskrecja

Inspektor Pięter

• wykształcenie minimum średnie – preferowane hotelarskie
• doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w Służbie Pięter mile widziane
• odporność na stres i umiejętność pracy pod presją czasu
• znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym
• umiejętność organizacji pracy i zarzadzania zespołem
• gotowość do podjęcia pracy zmianowej
• dyspozycyjność

Pokojowa / Korytarzowy

• gotowość do podjęcia pracy fizycznej w systemie zmianowym
• mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
• umiejętność obsługi urządzeń sprzątających
• dokładność, samodzielność
• umiejętność pracy pod presją czasu
• zmysł organizacyjny
• dyspozycyjność
• umiejętność pracy w zespole
• wysoka kultura osobista
• miła aparycja
• aktualna książeczka sanitarno – epidemiologiczna

Pracownik stewardingu (przygotowywanie sal bankietowo-konferencyjnych)

• umiejętność obsługi urządzeń sprzątających
• aktualna książeczka sanitarno – epidemiologiczna
• dyspozycyjność
• gotowość do podjęcia pracy zmianowej
• umiejętności pracy w zespole
• umiejętność pracy pod presją czasu
• pracowitość
• punktualność

Technik hotelowy/ Technik do obsługi konferencji i bankietów

• wiedza i umiejętności z zakresu hydrauliki, elektryki, stolarstwa i prac ogólnobudowlanych
• doświadczenie w pracy w hotelu i przy obsłudze BMS mile widziane
• uprawnienia SEP min. do 1 kV
• obsługa komputera i urządzeń AV w stopniu minimum podstawowym
• dyspozycyjność,
• odporność na stres,
• chęć do podejmowania nowych wyzwań

Pracownik gospodarczy

• umiejętności z zakresu obsługi urządzeń i maszyn ogrodniczych
• ogólna wiedza i umiejętności z zakresu hydrauliki, elektryki, stolarstwa i prac ogólnobudowlanych
• doświadczenie w pracy w hotelu mile widziane
• dobra organizacja pracy
• dyspozycyjność,

Magazynier

• wiedza z zakresu obsługi magazynów, zamawiania i przyjęcia towaru,
• komunikatywność i umiejętność pracy w zespole
• dyspozycyjność
• odporność na stres
• obsługa komputera i urządzeń biurowych
• skrupulatność i systematyczność

Księgowa / Kasjer

• Znajomość aktualnych zasad i przepisów z zakresu rachunkowości, podatków VAT, PIT, CIT.
• Znajomość aktualnych przepisów prawa pracy
• Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym
• Dobra organizacja czasu pracy
• Umiejętność nadawania priorytetów w zadaniach
• Zdolność analitycznego myślenia
• Odpowiedzialność i rzetelność w działaniu
• Dobra znajomość MS Office (szczególnie Excel)
• Mile widziane wykształcenie wyższe kierunkowe
• Mile widziane oświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku minimum 3 lata

Specjalista ds. rozliczeń hotelowych

• Znajomość przepisów o podatku dochodowym od osób prawnych
• Znajomość przepisów o podatku od towarów i usług
• Umiejętność analitycznego myślenia
• Silna motywacja wewnętrzna
• Uporządkowanie
• Znajomość programu Fidelio będzie dodatkowym atutem
• Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku

Koordynator ds. obsługi konferencji, restauracji, barów i bankietów

• kilkuletnie doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku
• wykształcenie min. średnie
• umiejętność pracy pod presją czasu
• doskonałe umiejętności komunikacyjne i organizacyjne
• gotowość podjęcia pracy w systemie zmianowym
• dobra znajomość języka angielskiego
• znajomość obsługi programów gastronomicznych
• aktualna książeczka sanitarno – epidemiologiczna
• znajomość HACCP

Kelner / Kelnerka śniadaniowa, bankietowa, restauracyjna

• doświadczenie w pracy na ww. stanowisku
• wykształcenie min. średnie (mile widziane kierunkowe z zakresu gastronomii i hotelarstwa)
• komunikatywna znajomość języka angielskiego
• aktualna książeczka sanitarno – epidemiologiczna
• łatwość w nawiązywaniu kontaktów,
• umiejętność pracy w zespole
• dobra organizacja pracy
• dyspozycyjność do pracy w systemie zmianowym
• wysoka kultura osobista
• miła aparycja

Barman / Barmanka

• doświadczenie w pracy barmańskiej
• mile widziane doświadczenie w branży hotelarskiej
• komunikatywna znajomość języka angielskiego
• aktualna książeczka sanitarno – epidemiologiczna
• łatwość w nawiązywaniu kontaktów
• umiejętność pracy w zespole
• dobra organizacja pracy
• dyspozycyjność
• wysoka kultura osobista

Zastępca Szefa Kuchni

• doświadczenie na podobnym stanowisku minimum 2 lata
• umiejętność zarządzania podległym zespołem
• wykształcenie min. średnie gastronomiczne
• znajomość kuchni polskiej i międzynarodowej, a także bieżących trendów w gastronomii
• sumienność i odpowiedzialność
• zaangażowanie
• dyspozycyjność
• znajomość standardów HACCP i BHP
• aktualna książeczka sanitarno – epidemiologiczna

Kucharz śniadaniowy, restauracyjny, bankietowy

• doświadczenie na ww. stanowisku
• wykształcenie kierunkowe
• umiejętność pracy w zespole
• gotowość do podjęcia pracy w systemie zmianowym
• dyspozycyjność
• aktualna książeczka sanitarno – epidemiologiczna

Rzeźnik – kucharz

• doświadczenie w pracy na ww. stanowisku
• wykształcenie kierunkowe
• umiejętność pracy w zespole
• gotowość do podjęcia pracy w systemie zmianowym
• dyspozycyjność
• aktualna książeczka sanitarno – epidemiologiczna

Cukiernik / Starszy cukiernik

• doświadczenie w pracy na ww. stanowisku
• wykształcenie kierunkowe
• znajomość branży w zakresie trendów w piekarstwie i cukiernictwie
• dobra organizacja pracy
• umiejętność pracy w zespole
• gotowość do podjęcia pracy w systemie zmianowym
• dyspozycyjność
• aktualna książeczka sanitarno – epidemiologiczna

Stewarding kuchenny / Pomoc kuchni

• aktualna książeczka sanitarno – epidemiologiczna
• dyspozycyjność
• gotowość do podjęcia pracy zmianowej
• umiejętności pracy w zespole
• pracowitość
• punktualność

Recepcjonistka / Recepcjonista Spa

• minimum 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku, mile widziane w branży hotelarskiej
• dobra znajomość obsługi komputera w zakresie MS Office,
• dobra znajomość j. angielskiego
• umiejętność pracy w zespole
• dyspozycyjność
• wysoka kultura osobista
• miłe usposobienie, zdolności komunikacyjne i przyjazny stosunek do ludzi

Kosmetyczka

• wykształcenie kierunkowe
• minimum 2 letnie doświadczenie w branży kosmetycznej, odnowy biologicznej lub SPA (doświadczenie w wykonywaniu zabiegów na twarz i na ciało)
• bardzo dobra organizacja pracy
• dyspozycyjność
• miłe usposobienie, zdolności komunikacyjne i przyjazny stosunek do ludzi
• wysoka kultura osobista
• mile widziane dodatkowo przebyte kursy masażu

Masażystka/Masażysta

• wykształcenie kierunkowe
• minimum 2 letnie doświadczenie w branży
• bardzo dobra organizacja pracy
• dyspozycyjność
• miłe usposobienie, zdolności komunikacyjne i przyjazny stosunek do ludzi
• wysoka kultura osobista
• mile widziane dodatkowo przebyte kursy masażu

Koordynator Zaplecza Kuchennego
(Do zadań osoby zatrudnionej na ww. stanowisku należał będzie nadzór nad magazynami sprzętu kuchennego i restauracyjnego, układanie grafików pracy dla pracowników stewardingu kuchennego oraz utrzymanie w czystości sprzętu i pomieszczeń kuchennych)

Wymagania:
• doświadczenie na podobnym stanowisku jako warunek konieczny
• znajomość podstawowych zasad stosowania chemii profesjonalnej
• znajomość wymogów HACCP
• umiejętność obsługi urządzeń sprzątających 
• aktualna książeczka sanitarno – epidemiologiczna
• gotowość do podjęcia pracy zmianowej
• dyspozycyjność 
• umiejętności pracy w zespole
• umiejętność pracy pod presją czasu

CV prosimy kierować na adres: rekrutacja@hotelnarvil.pl. Prosimy o podanie w tytule e-maila: rekrutacja (nazwa stanowiska).